woensdag, 8. april 2009 - 19:42

Open avond Windesheim en EVC-inloopspreekuur in Lelystad

Christelijke Hogeschool Windesheim houdt op vrijdag 17 april een open avond in Lelystad. Iedereen die meer wil weten over het onderwijsaanbod in Lelystad is van harte welkom van 18.00-21.00 uur in het OndernemingenCentrum Flevoland.

Windesheim start per september 2009 in Lelystad de voltijdopleidingen Logistiek en Economie, Personeel en Arbeid, Management Economie en Recht en de duale opleiding Verpleegkunde.

Daarnaast kunnen belangstellenden in Lelystad ook voorlichting krijgen over de bestaande voltijdopleiding Commerciële Economie en de duale en deeltijdopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH).

Windesheim in Lelystad
Windesheim heeft sinds september 2007 een nevenvestiging in Lelystad. De hogeschool is gevestigd in het OndernemingenCentrum Flevoland (het voormalige kantoor van de Kamer van Koophandel). Vorig jaar zomer is de huisvesting ingrijpend aangepast. Zo ontstond er een prachtige leslocatie met werkplekken voor studenten en docenten.

EVC-inloopspreekuur
Tijdens de open avond is er ook een inloopspreekuur voor belangstellenden in een EVC-traject. EVC is de afkorting van Erkenning Verworven Competenties. Een EVC-procedure brengt de competenties van een deelnemer in kaart - die hij in zijn werk, op school en in de vrije tijd heeft ontwikkeld - en kent daar waarde aan toe.

Het is de erkenning van het werk- en denkniveau van mensen die op mbo+ tot hbo-niveau functioneren en dit niet met een officieel diploma kunnen aantonen. Een EVC-procedure maakt inzichtelijk welke competenties een deelnemer nog moeten behalen voor een volwaardig hbo-diploma.

Routebeschrijving en programmaoverzicht
De routebeschrijving naar het OndernemingenCentrum, Het Ravelijn 1 staat op www.windesheim.nl – Over Windesheim – Locaties.

Het programmaoverzicht van de opleidingen is te vinden op www.windesheim.nl/openavonden.
Provincie:
Tag(s):