woensdag, 24. juni 2009 - 7:23

Opnames op plaats schietpartij

Tilburg

Vanwege filmopnamen voor Bureau Brabant en Opsporing Verzocht gaat de Tilburgse politie het recente schietincident aan de Tartinistraat reconstrueren. De opnamen worden gemaakt op donderdagochtend 25 juni a.s. op de plaats van het delict. In de directe omgeving zullen daarvoor tijdelijk wegen worden afgezet.

Op vrijdag 5 juni werd in de Tartinistraat een 45-jarige man uit Tilburg neergeschoten. Ondanks reanimatiepoging van het ambulance personeel overleed het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen. Kort na het schietincident arresteerde de politie twee mannen (20 en 38), beiden afkomstig uit Tilburg. Ze zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld en worden niet langer als verdachten in deze zaak beschouwd.

Nog steeds werkt een team van circa 20 rechercheurs, onder leiding van Officier van Justitie aan de zaak. Gezien het tijdstip van het incident en het feit dat het midden in een woonwijk gebeurde, gaat de politie er vanuit dat er nog steeds mensen zijn die wellicht belangrijke informatie kunnen geven. Via het buurtonderzoek hebben de rechercheurs al met diverse mensen gesproken. De politie hoopt met de inzet van de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht nog meer duidelijkheid te krijgen over het misdrijf.
Provincie:
Tag(s):