zondag, 7. juni 2009 - 19:18

Opnieuw gezinsdrama; nu in Almere

Almere

Bij een ‘gezinsdrama’ in Almere zijn zondag een 46-jarige man en zijn twee dochters, van zeven en drie jaar oud, dood in de woning aangetroffen.

Omstreeks 17.30 uur kwam de moeder van de kinderen bij de woning van haar ex-man aan de Jeroen Boschplantsoen. Omdat zij de woning niet in kon, vertrouwde zij de zaak niet en waarschuwde de politie. Door een deur te foceren kon de politie toegang krijgen tot de woning en trof het drietal dood aan.

Wat er zich in de woning heeft afgespeeld en hoe de slachtoffers om het leven zijn gekomen, wil de politie niet kwijt.

Hulp

Het is het derde trieste geval in zeer korte tijd. Op 9 maart werden in Hengelo een moeder en haar twee kinderen dood in een woning aangetroffen. Een vader overleefde de zelfmoord. Uit een afscheidsbrief bleek dat ze uit het leven wilde stappen door torenhoge schulden.

Toch zijn er goede instanties voor gezinnen, die het 'niet meer zien zitten', die mensen uit de brand kunnen helpen. Praat bijvoorbeeld eens met een huisarts of de lokale GGD. Zij zijn o.a voor ouders om te helpen bij het oplossen van gezinsproblemen. Maar ook het Riagg is een steunpunt voor mensen die in ‘zwaar weer’ verkeren.
Provincie:
Tag(s):