maandag, 9. maart 2009 - 9:18

Parcours klap tot Klaploop officeel opgemeten

Stadskanaal

Het parcours van de Klap tot Klaploop is officieel opgemeten. Dat gebeurde met de Jones Counter. Dit meetinstrument is geijkt door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). De meting is uitgevoerd door Harm Noor, die hiervoor door de KNAU is geautoriseerd. Hij werd bijgestaan door bestuursleden van de Stichting Klap tot Klap en parcourscoördinator Jantinus Aalders.

De voorinschrijving voor de negentiende editie van de Klap tot Klaploop op Tweede paasdag 13 april is officieel van start gegaan. Het was voor deelnemers al mogelijk om zich aan te melden via de website www.klaptotklaploop.nl. De aftrap werd verricht door bestuurder Heiko Leugs en marketing medewerkster Diana Stanneveld van Univé Noord-Oost in het pand van de hoofdsponsor aan de Navolaan in Stadskanaal.

De deelnemers aan de wedstrijd over 10 km, de trimlopen over 2, 5 en 10 km, de skeelertoertocht en de wedstrijd wheelers/toertocht handbikers kunnen zich nu ook aanmelden bij de Univé kantoren in Onstwedde en Stadskanaal en bij De Jonge Sport en Sport Inn Klok Sport in Stadskanaal.
Provincie:
Tag(s):