vrijdag, 19. juni 2009 - 15:31

Politie onderzoekt drie branden in Rockanje

Rotterdam

De politie onderzoekt de toedracht van enkele branden in Rockanje. In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er in Rockanje drie branden geweest in de omgeving van de Dwarsweg en de Dirk van Voornelaan.

De locaties van de branden liggen op zo'n 200 meter van elkaar. De eerste melding betrof een schuurtje aan de Dirk van Voornelaan. De bewoner was rond kwart voor één in zijn huis aan het werk, toen hij herrie hoorde.

Toen hij keek, zag hij zijn schuur in brand staan. De tweede brand was aan de Dwarsweg / hoek Dirk van Voornelaan, even over vier uur 's nachts. Hier was er brand in twee auto's die volledig zijn uitgebrand.

Rond hetzelfde tijdstip, tien over vier, bleek er nog een derde brand te zijn in een garage aan de Dwarsweg. Daar stond een auto en de garagebox in brand.

De recherche van de politie van district De Eilanden onderzoekt de toedracht van de zaak en vraagt getuigen, danwel mensen die anderszins informatie hebben, om te bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000. De politie gaat uit van brandstichting.
Provincie:
Tag(s):