zondag, 7. juni 2009 - 20:47

Politie zoekt getuigen aanrijding A4

Leidschendam-Voorburg

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) zoekt getuigen van een ernstig verkeersongeval op de A4 bij Leidschendam op zaterdag 6 juni. Bij het ongeval raakte een 32-jarige vrouw uit Haarlem ernstig gewond.

Omstreeks 11.15 uur reed de Haarlemse op de A4 bij Leidschendam in haar zilverkleurige personenauto in de richting Delft. Om voor de politie nog onverklaarbare reden raakte de auto van het slachtoffer vervolgens van de weg en kwam op de kop in een sloot terecht. De vrouw kon door omstanders en de politie uit de auto worden bevrijd. Ze werd in ernstige toestand nar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeerspolitie wil graag in contact komen met andere weggebruikers die mogelijk iets kunnen vertellen over de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk was op het moment van het ongeval nog een andere zilverkleurige personenauto in de buurt en hebben de inzittenden van deze auto iets gezien. De inzittenden van deze auto en alle anderen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met het KLPD te Driebergen via 0343-535353.
Provincie:
Tag(s):