woensdag, 8. juli 2009 - 22:01

Poolse vrachtwagenchauffeur overleden na aanrijding

Etten-Leur

De 48-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur die zondagmorgen werd aangereden op het Transferium, is maandagmiddag in Tilburg overleden. De man werd samen met een 29-jarige landgenoot geschept door een zilvergrijze BMW. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en is op zoek naar de auto en de bestuurder ervan.

Het incident vond zondagmorgen rond 01.00 uur plaats. De bestuurder van een zilvergrijze BMW reed met hoge snelheid weg bij het Transferium. Daarbij schepte hij beide Poolse vrachtwagenchauffeurs. Daarna reed de auto door, zonder zich om beide slachtoffers te bekommeren. De aanleiding voor het incident is nog onbekend.

Beide mannen werden naar het Amphia Molengracht gebracht. De 29-jarige chauffeur raakte lichtgewond, zijn collega werd later in de nacht in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Daar bezweek hij dus maandagmiddag aan zijn verwondingen.

Getuigen die de politie nog niet gesproken heeft, worden met klem opgeroepen zich te melden. Op het moment van de aanrijding waren er circa tien tot vijftien jongeren op het Transferium met diverse auto's aanwezig.

Zij, maar ook andere mensen die waardevolle informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook kan er anoniem informatie doorgegeven worden op 0800-7000, het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem (MMA).
Provincie:
Tag(s):