maandag, 19. oktober 2009 - 14:44

Veendam krijgt eigen sinterklaasjournaal

Veendam

De afgelopen weken werden er in het centrum van Veendam Zwarte Pieten gesignaleerd. Bij de Julianabrug ging het er op een zondagmorgen wel heel geheimzinnig aan toe. Er stond een cameraman, een regisseur, er liepen kinderen rond en toen onze verslaggever in de buurt kwam, gingen de Zwarte Pieten er als een haas vandoor. Wat was er toch aan de hand?

Maandagmorgen verspreidde de stichting Kabelnet Veendam haar maandelijkse nieuwsbrief en meteen komt er een eind aan alle geheimzinnigheid. De Sintcentrale is al weken bezig met de voorbereiding voor een heuse Veendammer Sinterklaasjournaal.

Het Sinternieuwz TV is een idee van de Sintcentrale Studio9 Combinatie (SCC) en stichting Kabelnet Veendam. Het journaal zal een week voor de intocht van Veendam elke avond (8 t/m 14 november) om 18.30 uur worden uitgezonden in blokken van circa 50 minuten met informatie die betrekking heeft op de intocht van 14 november a.s. in Veendam. De zender is te vinden op kanaal 12. In de tijd die overblijft zijn de laatste nieuws headers te lezen van parkstadveendam.nl

Voor een ieder die kabelnet niet kan ontvangen zal er toch een mogelijkheid zijn om de nieuwe zender te ontvangen via www.parkstadveendam.nl. Op deze site zal ook meer informatie te vinden zijn. De SCC is erg trots op het feit dat een dergelijke programma mogelijk is in Veendam.

SCC krijgt bij het realiseren van het journaal veel medewerking van de Gemeente Veendam, stichting Kabelnet, Ondernemersvereniging Veendam Centraal en diverse ondernemers uit de parkstad.
Provincie:
Tag(s):