dinsdag, 27. januari 2009 - 19:05

Verdachte huiselijk geweld rijdt in op agent

Een 42-jarige Bosschenaar, verdacht van huiselijk geweld, is dinsdagmiddag in zijn vlucht op de Abeelenstraat met zijn auto op een politieman ingereden. Ondanks deze en een tweede vluchtpoging werd hij aangehouden en ingesloten.

De vrouw van de verdachte had de politie gebeld en om hulp verzocht. Toen deze arriveerde wilde de man net wegrijden. De agent sprak hem in eerste in instantie aan zijkant van de auto aan. Toen de man aanstalte maakte om weg te rijden, stapte de agent voor de auto om hem tot stoppen te dwingen. In plaats daarvan gaf de man gas en reed door. De agent moest opzij springen om niet aangereden te worden.

Vervolgens is de auto van de verdachte direct klem gereden door een politieauto. Opnieuw probeerde de hij te vluchten. Hij reed tegen de politieauto aan die daardoor beschadigd werd. Om het gevaar voor de omgeving te doen stoppen, trok de eerder bedoelde politieman het dienstwapen en dwong daarmee de man zich over te geven. Hij is vervolgens geboeid en overgebracht naar het politiebureau.

De recherche is doende met een grondig onderzoek.De dienst verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de aanrijding met de politieauto.
Provincie:
Tag(s):