dinsdag, 12. mei 2009 - 16:06

Vijf agenten gewond bij vechtpartij

Rotterdam

Vijf politieagenten zijn dinsdag in Rotterdam gewond geraakt tijdens een vechtpartij. Dat maakt een woordvoerder van de politie bekend.

Agenten werden naar een burenconflict gestuurd op de Peitkreek. Ter plaatsen bleek een vrouw een ruit te hebben vernield van haar onderbuurvrouw van de flatwoning. De agenten namen beide dames mee naar een parkeerterrein, omdat er zich teveel omstanders er mee begonnen te bemoeien.

Daar escaleerde het gesprek toen een man, vermoedelijk de zoon van de vernielster, de aanwezige agenten begon te slaan. Direct werd door de agenten assistentie gevraagd van collega’s. Tijdens het gevecht met de man werd peperspray gebruikt dat wat weinig effect had op de doorgedraaide vechtersbaas. Ook de vernielster vocht mee tegen de agenten. Uiteindelijk wisten de agenten het tweetal te overmeesteren. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De verwondingen van de agenten variëren van schaaf- tot een gapende hoofdwond. Een van de agenten heeft vermoedelijk een arm gebroken.
Provincie:
Tag(s):