maandag, 23. maart 2009 - 21:08

Vorig jaar nog een keet, nu een paviljoen!

Drouwen

Op woensdag 1 april is de feestelijke opening van Paviljoen de Woudstee. De Woudstee ligt naast het Boomkroonpad, de natuurattractie van Staatsbosbeheer in Boswachterij Gieten-Borger. De opening valt samen met de opening van het nieuwe seizoen van het Boomkroonpad. Vanaf 1 april is het Boomkroonpad weer dagelijks geopend!

De feestelijke opening wordt verzorgd door Theater Bloem; alle kinderen zijn welkom om te komen kijken. Theater Bloem neemt kinderen om 15.00 uur mee in de spannende wereld van de natuur. ‘Wat hoor ik, wat zie ik?’`, heet de voorstelling, die gericht is op kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Tijdens het theaterstuk beleven de bosvrienden Groensproet en Blad, samen met hun dierenvrienden, een vrolijk avontuur. Ze hebben de lente in hun bol en gaan nieuwe nesten maken. De kinderen nemen actief deel aan het avontuur van de bosfiguren. Vervolgens mogen de kinderen samen met Groensproet en Blad het nieuwe ‘nest’ van Alescon betreden: De opening is een feit!

Voorafgaand aan de voorstelling wordt de oude plek van de Woudstee, daar waar eerst de oude keet stond, ingeplant met nieuwe boompjes en struiken. Kinderen (en ouders!) zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom om de boswachters te helpen een mooi stukje nieuwe natuur te maken!

De opening vindt plaats op woensdagmiddag 1 april. Vanaf 14.oo is een ieder van harte welkom om een boompje te planten en vervolgens om 15.00 te genieten van de kindertheatervoorstelling en vervolgens de officiële opening. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Provincie:
Tag(s):