zondag, 15. maart 2009 - 11:08

Vrijgezellenfeest eindigt voor 26 man in politiecel

Valkenburg aan de Geul

De politie heeft zaterdagavond een groep van 26 mannen aangehouden, omdat zij in Valkenburg aan de Geul in tenminste één café vernielingen hadden aangericht en bij een vechtpartij betrokken waren geraakt. Dit heeft de politie zondag 15 maart laten weten.

De groep mannen was met een bus uit Rotterdam in Valkenburg gearriveerd om daar een vrijgezellenfeest te vieren. De feestelijkheden liepen in de loop van de avond uit de hand toen de groep slaags raakte met een aantal andere personen die kennelijk in Valkenburg op stap waren.

Touringcar op snelweg aangehouden
Dat gebeurde voor een café aan de Grote Straat, waar diverse vernielingen werden aangericht. Hierna gingen de mannen naar de gereedstaande bus met de bedoeling om weer naar Rotterdam terug te keren. De gealarmeerde politie beëindigde de terugrit echter ter hoogte van het vliegveld Maastricht-Aachen Airport.

In de cel
Onder begeleiding van een aantal politieauto’s werd de bus vervolgens naar het politiebureau in Maastricht geleid, waar de 26 mannen inmiddels zijn verhoord. In overleg met het openbaar ministerie word besloten wanneer ze weer in vrijheid worden gesteld.
Provincie:
Tag(s):