maandag, 17. augustus 2009 - 18:44

Wie o Wie Helpt VV Grijpskerk’ uit de brand’

Grijpskerk

Voetbalvereniging Grijpskerk is in het begin van het huidige voetbalseizoen zwaar gedupeerd geraakt door twee brandstichtingen op het voetbalcomplex. Hoewel de verzekering is ingeschakeld, blijft de voetbalvereniging met een grote (financiële) schadepost zitten.

Eind juni werd brand gesticht in een van de dugouts op het hoofdveld. Deze dugout, inclusief een aantal stoelen die daarin stonden, is volledig uitgebrand. Een paar dagen daarna, in de eerste week van juli, ontstond brand in een berging van de voetbalvereniging. De berging met daarin verschillende goederen die nodig zijn op het voetbalterrein werd verwoest. Ook werd een deel van de kleedkamerunit beschadigd. De totale schade —exclusief de vervanging van de berging- wordt geraamd op een bedrag ver boven de 10.000 euro.

Zaterdag 22 augustus speelt het eerste elftal van VV Grijpskerk om 14.30 uur in de poulefase van de KNVB-beker thuis tegen hoofdklasser Harkemase Boys. De club heeft besloten om die dag de aftrap te doen voor de actie om financiële middelen te krijgen die vervanging van verloren goederen mogelijk moet maken.
Zo worden ‘collectebussen’ geplaatst en is er een veldverloting. Die middag wordt geen entree geheven, aangezien dit bij bekerwedstrijden in de poulefase niet gebruikelijk is. Desondanks hoopt het bestuur van voetbalvereniging Grijpskerk dat bezoekers het bedrag voor de entree willen doneren aan de club.
Provincie:
Tag(s):