donderdag, 18. juni 2009 - 17:09

'Wie trekt er nou een puppy door'

Kijk op youtube.com, bij puppy flushed. In Engeland werd deze week een pup gewassen in een wel heel bijzondere badkuip: de wc. Een toekijkend kind trok per ongeluk door. Zo kwam het hondje in de riolering terecht. Gelukkig overleefde de pup dit bizarre avontuur door een slimme reddingsactie.

Er zijn meer dingen die het riool overleven. Toiletdoekjes bijvoorbeeld. Maar dat is niet de bedoeling want die zorgen voor veel problemen op de rioolwaterzuivering. Reddingsacties kosten jaarlijks zo’n 15 miljoen euro. Aa en Maas besteedt het belastinggeld van de burger liever anders. Voorwaarde is wel dat de burger ons meehelpt en zijn gedrag verandert.

Bestel de gratis wc-kalender van waterschap Aa en Maas met tips over wat allemaal niet in de wc mag. Toiletdoekjes bijvoorbeeld. Maar dat is niet de bedoeling want die zorgen voor veel problemen op de rioolwaterzuivering. Reddingsacties kosten jaarlijks zo’n 15 miljoen euro. Aa en Maas besteedt het belastinggeld van de burger liever anders. Voorwaarde is wel dat de burger ons meehelpt en zijn gedrag verandert.
Provincie:
Tag(s):