dinsdag, 20. oktober 2009 - 15:15

Zwaargewonde man 's nachts in winkel aangetroffen

Enschede

Agenten van de politie Twente hebben 20 oktober rond 04.30 uur een zwaar gewonde man aangetroffen in een winkel aan de Veilingstraat in Enschede. De man, een 41-jarige Enschedeër, is mogelijk slachtoffer geworden van een misdrijf.

De 41-jarige man ging rond 04.00 uur ’s nachts, naar aanleiding van een winkelalarm, poolshoogte nemen aan de Veilingstraat. Hij is kort daarna door politieagenten zwaargewond in de winkel aangetroffen. Wat er in de tussentijd is gebeurd, is niet duidelijk.

De politie is direct een onderzoek gestart, waaronder een buurtonderzoek. Een misdrijf kan niet worden uitgesloten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie Twente wil daarom graag met mensen in contact komen die in de nacht of vroege ochtend, van maandag op dinsdag 20 oktober, iets of iemand in de omgeving van de Veilingstraat hebben gezien.

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie Twente, rechercheteam Enschede-West, op 0900 — 8844. Dat kan ook anoniem via 0800 — 7000.
Provincie:
Tag(s):