maandag, 18. oktober 2010 - 9:38 Update: 08-07-2014 1:02

Eelco Blok wordt nieuwe topman KPN

Den Haag

Eelco Blok zal vanaf 6 april 2011 de nieuwe topman worden bij KPN.

Eelco Blok (1957) heeft een lange staat van dienst bij KPN en bekleedde diverse hoge managementfuncties voordat hij in 2004 toetrad tot de Raad van Bestuur. Sindsdien heeft de heer Blok een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van de onderneming. Hij heeft een leidende rol gespeeld bij het leveren van steeds betere prestaties door de Nederlandse telecom-activiteiten. Dit jaar heeft hij ook de ontwikkeling en uitvoering van KPN’s Challenger strategie in België en Duitsland een verdere impuls gegeven.

KPN CEO Ad Scheepbouwer: “Ik heb vele jaren met Eelco Blok samengewerkt. Zijn kennis van onze industrie en van het bedrijf, qua operaties, strategie en potentieel, zowel in binnen- als buitenland, zijn ongeëvenaard. Ik verwacht dat KPN onder zijn bewind de succesvolle ontwikkeling zal voortzetten.”

De Raad van Commissarissen is voornemens de heer Blok voor de tussenliggende periode te benoemen tot Chief Operating Officer. Tot april 2011 zal hij nauw samenwerken met Ad Scheepbouwer zodat een optimale overdracht kan plaatsvinden.
Categorie:
Tag(s):