vrijdag, 10. december 2010 - 22:10

'Kerststerren'

De Ronde Venen

Zangleerlingen zingen de sterren van de hemel! Studio Rotschild organiseert een Kerstconcert op 11 december in De Rank!

Leerlingen van de bekende Mijdrechtse Zangschool van Greetje de Haan geven een concert. Het belooft weer een heel leuk en afwisselend kerstprogramma te worden, voor jong en oud van kinderen voor kinderen, musical, popsongs tot en met een vleugje klassiek! Door veelal kinderen en een kleine groep volwassenen worden bij de liederen geacteerd en gedanst!

Meewerkenden zijn: Mandy Bon, Echica Warrels, Julia van Alphen, Emily van den Berg, Quinty Veerhuis, Judith en Esther van Harten, Ellen Hilbers, Mariet Fakkeldij, Jan van Koeverden Brouwer, Arie Verrips, Maaike van Driessche, Bram en Stijn Nijhoff, Marianne Tuinenburg, Petra en Willem van der Vaart, Maud Fernhout, Nanou van Iersel, Thomas Oudshoorn, Sammy Uivel en Julia Ruygrok.

Een greep uit het programma: All I want is Christmas, Deck the halls, A moment like this, Alles kan, Use somebody, Santastic Christmas, Ding Dong, Happy Christmas, My grown up Christmas list, Jingle Bells, We wish you a merry Christmas, Last Christmas en Christmas Oratorio van Berlioz.

U bent van harte welkom bij het concert op 11 december 2010, van 19:00 uur tot 21.00 uur. In de De Rank, Prins Bernhardlaan 2, Mijdrecht.
Toegangskaarten (inclusief een drankje) zijn voor € 7,50 verkrijgbaar bij de zangschool, adres: Nijhoff-de Haan, Bozenhoven 128. En op de avond van het concert aan de zaal! De zaal is om 18.30 uur open.
Graag tot ziens in de Rank!

Foto: zangdocente Greetje de Haan en zangschoolleerling Sammy Uivel bereiden zich voor op het Kerstconcert op 11 december in de Rank in Mijdrecht.
Provincie:
Tag(s):