donderdag, 29. december 2011 - 10:44

Amsterdamse raakt zwaargewond bij overval woning

Amsterdam

Bij een overval in de woning is in de vroege ochtend van zaterdag 24 december een 71-jarige vrouw zwaar gewond geraakt. Haar 85-jarige partner raakte licht gewond. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Politiemensen kregen rond 03.15 uur de melding dat er zou worden ingebroken in de woning van het paar aan de Zoutkeetsgracht. Ter plaatse troffen de politiemensen de vrouw zwaargewond aan. Zij is met meerdere messteken overgebracht naar een ziekenhuis en inmiddels van de intensive care af.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onvoldoende duidelijk. Zowel de man als de vrouw hebben inmiddels een verklaring afgelegd. Uit de woning zijn een aantal goederen verdwenen.

Het onderzoeksteam doet een dringend beroep op een ieder die informatie heeft betreffende deze zaak. 'Heeft u dus rond drie uur in de vroege ochtend van 24 december iets gezien in de omgeving van of op de Zoutkeetsgracht meldt u zich dan bij de recherche via 020-559 2500. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar op 0800-7000', aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):