zondag, 27. november 2011 - 9:48

Dode en twee zwaargewonden bij eenzijdig ongeval Lage Zwaluwe

Bij een eenzijdige aanrijding kwam zondag een 23-jarige Rotterdammer om het leven. Twee inzittenden van de auto raakten gewond. De auto reed om 03.50 uur op de Dirk de Botsdijk in Lage Zwaluwe tegen een boom.

Een voorbijganger zag de auto rond 03.50 langs de Dirk de Botsdijk in een weiland liggen, nadat deze tegen een boom was gereden en alarmeerde de politie. De getuige heeft van het ongeval zelf niets gezien. De 23-jarige bestuurder uit Rotterdam was bij aankomst van de hulpdiensten overleden.

De 19-jarige vrouw uit Dordrecht en de 20-jarige man uit Ridderkerk zijn door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Beiden zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is naar het Amphia Molengracht vervoerd en de man naar het Dijkzigt ziekenhuis. De politie heeft familieleden van de drie inzittenden in kennis gesteld van het ongeval.

Technisch onderzoekers hebben sporen verzameld op de plaats van het ongeval voor een verkeersongevalanalyse. Op dit moment is over de oorzaak van het ongeval nog niets bekend.
Provincie:
Tag(s):