zondag, 2. januari 2011 - 20:31

Gewonde automobilist maakt amok na ongeval

Haaren

Zondagmiddag kort voor 15.30 uur is een nog onbekende automobilist met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. Het ongeval gebeurde op de N65, de weg tussen 's Hertogenbosch en Tilburg, ter hoogte van Haaren.

Hoe de auto met Pools kenteken tegen de lantaarnpaal in de middenberm tot stilstand is gekomen is niet bekend. De bestuurder had geen medepassagiers in zijn auto zitten ten tijde van het ongeval.

Vanwege het tweezijdig aanrijden op autosnelwegen rukte post Haaren
en post Helvoirt uit. Tevens kwam er een OVD ter plaatse en een hulpverleningsvoertuig uit Vught. Hij is door de brandweer en het ambulancepersoneel uit zijn auto bevrijd.

Agressief
Omdat de man zich agressief gedroeg is hij onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De politie gaat ervan uit dat er alcohol in het spel is maar dit moet blijken uit een bloedonderzoek in het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en takelde het voertuig uit de middenberm waarna alle rijstroken weer vrij werden gegeven en het overige verkeer geen hinder meer ondervond van het ongeval.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):