zaterdag, 18. juni 2011 - 11:11

'Joran van der Sloot heeft een zoon', of toch niet!!

Hilversum

Volgens de advocaat van Stephany Flores zou Joran van der Sloot vader zijn geworden van een zoon. De advocaat zou dat hebben laten weten in het Peruaanse actualiteitenprogramma 90 Segundos, zo meldt de Wereldomroep zaterdag.

Het zoontje van Joran zou Matias heten en op 30 maart zijn geboren.

Verschillende media meldden al eerder dat Joran een relatie zou hebben met een meisje dat ook nog eens zwanger van hem zou zijn. Volgens de Wereldomroep zijn er inmiddels ook beelden van deze 22-jarige vrouw uit Peru verschenen en zou zij hem al verschillende malen in de gevangenis hebben bezocht.

Van der Sloot wordt verdacht van de moord op Stephany Flores en zit opgesloten in de streng beveiligde Castro Castro gevangenis in de Peruaanse hoofdstad Lima. Bij het laatste verhoor wilde Van der Sloot op de vraag of hij de vader is niet ingaan. Hij zei dat het om een privézaak gaat.

UPDATE
De ex-advocaat van Joran van der Sloot, Máximo Altez, heeft tegen de Peruaanse krant El Comercio gezegd dat het niet waar is dat Joran een zoon heeft.

De moeder van het jongetje, Leydi Figueroa, zou volgens de advocaat bereid zijn een DNA-test te laten doen om aan te tonen dat Van der Sloot niet de vader van haar kind is. De vrouw zou Van der Sloot wel kennen en weleens iets voor hem meegenomen hebben naar de gevangenis. Een dienst waar Altez haar voor betaalde.
Provincie:
Tag(s):