zaterdag, 17. september 2011 - 19:46

Maatregelen strandcross zondag 18 september

Vlissingen

Op zondag 18 september 2011 vindt op het Badstrand de traditionele strandcross plaats, georganiseerd door motorsportvereniging ‘De Uitlaat’. Tussen 11.30 en 18.00 uur stuiven de motoren weer door het mulle zand. Om het evenement in goede banen te leiden, wordt een aantal maatregelen genomen.

Boulevards afgesloten
Op zondag 18 september 2011 zijn Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert (tot de Trompweg) van 7.00 tot 18.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De Trompweg wordt niet afgesloten.
De parkeervakken voor het voormalige hotel Britannia tot aan Grand Café Stefano’s zijn gereserveerd voor de organisatie van de strandcross. De overige parkeervakken kunnen worden gebruikt. Let dus goed op de vooraf geplaatste gele tekstborden.

Parkeerterrein Nollebos
Het parkeerterrein Nollebos en een gedeelte van de President Rooseveltlaan (oprit boulevard) worden aangemerkt als rennerskwartier. Er blijft op dit gedeelte van de President Rooseveltlaan dus één rijstrook over. In de nacht van zaterdag 17 september op zondag 18 september mogen beide terreinen worden gebruikt om te overnachten.

Kenau Hasselaarstraat
Op de Kenau Hasselaarstraat, van het Wooldhuis tot aan restaurant Grand Café Stefano's, zal op zondag 18 september vanaf 7.00 uur het parkeergedeelte aan de stadszijde worden gebruikt als rennerskwartier. De invalide-parkeerplaatsen blijven beschikbaar.

Op zaterdag 17 september vanaf ca. 12.00 uur tot en met zondag 18 september 18.00 uur wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Kenau Hasselaarstraat vanaf de richting Cine City tot en met de kruising van Woelderenlaan/President Rooseveltlaan. Verkeersregelaars wijzen u de weg.

Kenau Hasselaarstraat (P-Cinecity)
Het grote parkeerterrein aan de Kenau Hasselaarstraat blijft vrij voor parkeren voor bezoekers van Film by the Sea en de strandcross.

Glooiing
Op zondag 18 september 2011 wordt de glooing tot 18.00 uur gebruikt als rennerskwartier voor quads en zijspanmotoren.

De gemeente Vlissingen verzoekt u vriendelijk rekening te houden met deze maatregelen en uw voertuig eventueel tijdelijk elders te parkeren.
Provincie:
Tag(s):