donderdag, 17. februari 2011 - 22:45

Met geweld van auto beroofd

Nijmegen

Woensdagavond rond half 8 werd een autodiefstal met geweld bij de gemeenschappelijke meldkamer in Nijmegen gemeld. Een 46-jarige vrouw wilde net haar auto starten toen een man instapte en haar bedreigde met een mes.

De man dwong haar de auto te verlaten en ging er met de auto vandoor. Het overvallenteam van de politie is op zoek naar deze autodief, de auto en getuigen.

De 46-jarige vrouw uit Nijmegen had boodschappen gedaan bij een supermarkt aan de St. Jacobslaan in Nijmegen. Ze had haar auto op het parkeerterrein geparkeerd dat voor de supermarkt ligt. Toen zij klaar was met haar boodschappen en op het punt stond om te vertrekken, stapte een man in aan de passagierszijde. De man bedreigde haar direct met een mes en zei dat ze de auto uit moest, wat de vrouw ook meteen deed. De man ging er in haar auto vandoor, reed het parkeerterrein af, sloeg rechtsaf en verdween in de richting van de kruising St. Jacobslaan — Hatertseweg.

De vrouw riep om hulp en liet de politie bellen. De politie startte direct een onderzoek en verzond een sms-alert en twitterbericht met het kenteken van de auto. De auto is nog niet teruggevonden. Het overvallenteam hoopt dat getuigen die de auto of man hebben gezien, zich melden.
Provincie:
Tag(s):