zondag, 24. juni 2012 - 14:40

Aanmelding Kinderspelweek Zuidhorn gaat van start!

Zuidhorn

Het jongerenwerk van stichting Welzijn in de gemeente Zuidhorn bereidt zich druk voor op alweer de 9e Kinderspelweek. Zoals altijd staat de laatste week van de basisschoolvakantie in het teken van spelletjes en plezier voor de basisschooljeugd in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 uit Zuidhorn, Noordhorn en Briltil.

De jonge groep vrijwilligers heeft dit jaar zelfs hun best gedaan om het terrein klaar te maken om meer kinderen toe te kunnen laten. Maar liefst 150 kinderen denkt de commissie te kunnen vermaken met onder andere sport, spel, bouwen, creativiteit, toneel en dans. De week, die uitgebreid wordt met twee ochtenden, zal dit jaar in het thema staan van de Oertijd!

Aanmeldingen:
Net zoals afgelopen jaren kunnen ouders hun kinderen aanmelden via de website www.welkominzuidhorn.nl. Echter starten de aanmeldingen dit jaar eerder dan voorgaande jaren, namelijk al op 3 juli vanaf 16:00 uur. Vooralsnog blijft het mogelijk uw kind aan te melden tot 20 juli 16:00 uur (vol = vol).

Vrijwilligers:
Ondanks de steeds grotere groep vrijwilligers is de organisatie dit jaar op zoek naar meer enthousiaste 16+’ers die een te gekke week willen helpen organiseren. Heb jij interesse stuur dan een mail naar opgave@swgz.nl
Provincie:
Tag(s):