woensdag, 8. augustus 2012 - 13:26

Automobilist rijdt door na ongeval met bromfietser

Almere

Maandagavond is een 24-jarige Almeerder gewond geraakt bij een aanrijding op het Hindemithpad. 'De bromfietser kwam ten val bij de kruising met de Bartokweg omdat een automobilist de bromfietser geen voorrang verleende', meldt de politie woensdag.

De bromfietser is met een enkelbreuk naar een ziekenhuis overgebracht. Er is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de automobilist die de plaats van het ongeval verliet zonder zich kenbaar te maken en de bromfietser gewond achterliet.

Maandagavond rond 17.50 uur reed de bromfietser over het Hindemithpad. Bij de kruising met de Bartokweg naderde een grijze stationwagen, vermoedelijk een Renault Megane, de kruising en remde af.

Maar in plaats van te stoppen gaf de bestuurder van de auto gas waardoor de bromfietser vol in de remmen moest. De man kwam ten val en kwam onder bromfiets terecht. De automobilist reed zonder te stoppen door.

De recherche van basiseenheid Almere Stad West is op zoek naar de bestuurder en vraagt getuigen om contact op te nemen met onderzoeksteam Almere Stad West via: 0 9 0 0 — 8 8 4 4. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem via: 0 8 0 0 — 7 0 0 0.
Provincie:
Tag(s):