maandag, 17. september 2012 - 12:55

Baby gewond na verkeersongeval; Scooterrijder rijdt door

Delfzijl

Bij een verkeersongeval raakte zondagmiddag een baby (9 maand oud) gewond. Omstreeks 16.52 uur reed een 32-jarige fietsster met haar twee kinderen (voor- en achterop) op de Koningin Julianalaan in Delfzijl.

In het Koninin Wilhelmiapark, nabij een tunneltje onder de N360, kreeg de vrouw geen voorrang van een scooterbestuurder. De vrouw en haar kinderen kwamen ten val. De scooterbestuurder ging er vervolgens vandoor in de richting van Delfzijl Noord. Het 2-jarige dochtertje bleef ongedeerd. De baby werd met een dikke lip en een buil op haar hoofdje voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De 32-jarige vrouw raakte licht gewond aan haar arm.

De politie beschikt van de doorgereden scooterbestuurder over het volgende signalement: jongeman, donkere huidskleur, ongeveer 16 jaar oud, kort krullend haar. Hij maakte een slome indruk. De politie heeft al getuigen gesproken maar is op zoek naar meer getuigen. Mensen, die omstreeks 16.50 uur iets van de aanrijding hebben gezien of aanslaan op het signalement van de donkere scooterbestuurder, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Getuigen kunnen bellen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)
Provincie:
Tag(s):