woensdag, 1. augustus 2012 - 12:59

Beperking verkoop alcohol tijdens Heideweek Ede Centrum

Ede

De burgemeester van Ede maakt heeft besloten om op basis van artikel 8 van de Drank- en horecaverordening Ede een verbod op verkoop van alcohol voor gebruik elders dan ter plaatse in te stellen.

Dit geldt voor slijterijen, cafetaria en supermarkten op vrijdag 17 augustus 2012 vanaf 17.30 uur tot winkel- en cafetariasluitingstijd en zaterdag 25 augustus 2012 van 13.00 uur tot winkel- en cafetaria sluitingstijd in:

Het gebied omsloten door de Molenstraat, Telefoonweg tot aan spoorwegovergang Kwantum, vanaf spoorwegovergang Kwantum de spoorweg vanaf de westzijde tot en met het Station Ede Wageningen aan de oostzijde tot en met de Klinkenbergerweg, Eikenlaan, Nieuwe Kazernelaan, N224, (Oude)- en Arnhemseweg, Vossenakker, Arthur van Schendellaan, Molenstraat, Bunschoterweg (op en rond het Bunschoterplein), Amsterdamseweg, Grotestraat.

Het gebied rond de Cavaljéschool en het naast gelegen kinderdagverblijf, omsloten door de rotonde op de Molenstraat, de grens trekken tot ter hoogte van de Evertsenstraat, lijnrecht naar de Jadestraat en vervolgens vandaar uit de Agaatstraat, Opaalstraat, Waterlooweg en de Telefoonweg. In het park, gelegen tussen de Jadestraat, Agaatstraat, Opaalstraat en Waterlooweg.

Het gebied omsloten door de Molenstraat, Notaris Fischerstraat, Amsterdamseweg, Bospoort, Bunschoterpad, Bunschoterweg tot aan de Molenstraat.

Het doel van deze maatregel is (overmatig) alcoholgebruik en de daaraan gerelateerde problematiek terug te dringen en grote evenementen als de opening van de Heideweek en Ede Live op een prettige, veilige manier te laten plaatsvinden en voortbestaan.

Dit besluit geldt op vrijdag 17 augustus 2012 vanaf 17.30 uur tot winkel- en cafetariasluitingstijd en zaterdag 25 augustus 2012 vanaf 13.00 uur tot winkel- en cafetariasluitingstijd tijdens de opening van de Heideweek en Ede Live.
Provincie:
Tag(s):