maandag, 13. augustus 2012 - 9:35

Buren zijn sekspakjes notoire naaktloper meer dan zat

Heerhugowaard

In Heerhugowaard is een aantal bewoners in de Van Everdingenlaan een notoire naaktloper meer dan zat.

In de straat woont een man die er zijn hobby van heeft gemaakt zich buiten in tuinen regelmatig te tonen in allerlei erotische speelse kledij.
Voor dat hij in bijvoorbeeld een sm-pakje met daaronder hoge laarzen de straat op gaat, hangt hij eerst een webcam uit het bovenraam die zijn erotische wandeling rondom zijn woning moet vastleggen.

De buren verdenken dat de man een soort sm-slaaf is die zijn opdrachten via het internet krijgt. Dat stellen ze vandaag in het Noord Hollands Dagblad.

Volgens de buren zou de man zelfs seksuele handelingen met zichzelf uitvoeren in de tuin van de buren.

De politie is op de hoogte van de activiteiten van de man en heeft al eens een keer op de uitkijk gezeten. Toen konden ze de man niet betrappen. Ook heeft de politie de man al eens meegenomen voor een goed gesprek. De man zelf ontkent alles.

In de krant voegt de politie toe ''iemand voor schennispleging niet te mogen vasthouden''. De politie vindt het beter om voor de man een hulpverleningstraject op te starten. De politie spreekt daarom komende donderdag met alle buren. ''Om te bespreken hoe dit verder moet.’’
Provincie:
Tag(s):