zondag, 19. augustus 2012 - 15:57

Burgemeester Piet Moeijes van gemeente Schermer overleden

Tijdens een fietstocht is geheel onverwacht de burgemeester Piet Moeijes van de gemeenste Schermer overleden. Moeijes zou volgens de gemeente zijn aan een hartaanval en werd 63 jaar.

Piet Moeijes was vanaf 2007 burgemeester van gemeente Schermer. Net vóór de zomervakantie was hij als voorzitter van de gemeenteraad betrokken bij het besluit om te gaan fuseren met gemeente Alkmaar. Vóór zijn burgemeesterschap van gemeente Schermer was Moeijes actief als wethouder en tevens loco-burgemeester van de gemeente Wester-Koggenland (Koggenland na herindeling). Hij deed dit vanaf april 1994.

Op het gemeentehuis ‘De Wittenburg’, aan de Noordervaart 99 in Stompetoren, is een condeleanceregister geopend. Inwoners en andere belangstellenden kunnen dit tekenen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 19.00 uur. Alleen op maandag is het gemeentehuis vanaf 10.00 uur geopend. Vóór die tijd is er een personeelsbijeenkomst waarbij stil wordt gestaan bij het overlijden van Piet Moeijes.
Provincie:
Tag(s):