dinsdag, 17. juli 2012 - 21:38

Dansproject Mind Your Step

Goes

In de herfstvakantie vindt het grootschalige dansproject Mind Your Step plaats.

Hoewel we op dit moment nog maar net halverwege de zomervakantie zijn, is voor veel jonge dansers vooral de herfstvakantie iets om naar uit te kijken, want dan vindt het grootschalige dansproject Mind Your Step plaats.

Jonge dansers tussen de 8 en 15 jaar kunnen dan onder begeleiding van professionele dansers en docenten een week lang danslessen volgen in uiteenlopende dansstijlen. Ook gaan de dansers zelf dansvoorstellingen bekijken.

Mind Your Step maakt deel uit van de Dansweek Zeeland (6 tot en met 20 oktober 2012), een periode waarin dans in Zeeland centraal staat. De organisatie is in handen van Stichting DanZee, de Zeeuwse danskoepel, en ScoopDe start van het dansproject Mind Your Step is de voorstelling NOWor(N)ever/ Carmina Burana van het dansgezelschap de KISSmoves, die op 14 oktober 2012 in Schouwburg de Mythe in Goes te zien is.

De deelnemers bezoeken deze voorstelling gezamenlijk. Daarna wordt een hele week iedere dag gedanst met dansers van de KISSmoves en dansstudenten van Codarts Rotterdam. De week wordt afgesloten met een presentatie van alle deelnemers, tevens voorprogramma van de voorstelling Circus Santa Sangre van Plan D, te zien op 20 oktober bij Sportpunt Zeeland in Goes.

De kosten voor deelname bedragen € 125, inclusief de voorstellingen op 14 en 20 oktober en lunch in de hele week. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 september via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.scoopzld.nl/dansweekzeeland.

Voor wie: Dansers in de leeftijd van 8-15 jaar, met veel of weinig ervaring.
Wanneer: zondag 14 tot en met zaterdag 20 oktober 2012, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.
Waar: Theater de Mythe & Sportpunt Zeeland, Goes
Kosten: € 125,- (uiterlijke inschrijftermijn is 15 september)
Provincie:
Tag(s):