maandag, 17. december 2012 - 16:18

Dode parachutist is 48-jarige man en lag week in weiland

Teuge

In een weiland vlak bij Teuge Airport is maandagmiddag een dode parachutist gevonden. Het gaat om een 48-jarige man uit Schijndel. Dit heeft de politie maandagmiddag laten weten.

Onderzoek samen met Luchtvaartpolitie
De parachutist werd aan het begin van de middag in het weiland aan de Zandenallee door een voorbijganger opgemerkt die meteen de politie waarschuwde. De politie is samen met de Luchtvaartpolitie een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Volgens de politie zijn er maandag geen parachutesprongen vanaf Teuge Airport geweest. Volgens de woordvoerster van de politie is de parachutist wel uit de lucht komen vallen. Dit valt volgens haar op te maken uit de verwondingen en de positie van het lichaam zoals dat in het weiland werd aangetroffen.

Uit het onderzoek is gebleken dat de parachutist een 48-jarige man uit Schijndel is, die op zaterdag 8 december vanaf Teuge een parachutesprong gemaakt heeft. Zijn familie is maandag geïnformeerd over zijn overlijden. Wat er precies tijdens de sprong van de man uit Schijndel is gebeurd wordt nu nog nader onderzocht.
Provincie:
Tag(s):