maandag, 20. februari 2012 - 22:23

Gewapende overval Noordscheschut in Opsporing Verzocht

Noordscheschut

Noordscheschut in het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdag aandacht besteed aan de gewapende en gewelddadige overal in een woning in Noordscheschut.

De gewapende overval vond plaats op maandagavond 6 februari omstreeks 20.30 uur op de bewoners van een woning aan het Noord. Door een ruit naast de voordeur in te slaan en deze hierna te openen, traden vermoedelijk drie of vier daders met bivakmutsen op de woning. Zij mishandelden de toegesnelde 53-jarige bewoner en bedreigden hem met een vuurwapen. Ook zijn 37-jarige aanwezige echtgenote werd bedreigd. Uiteindelijk gingen de daders er met een onbekend geldbedrag en sieraden vermoedelijk in een auto vandoor.

In het programma Opsporing Verzocht wordt specifiek gevraagd naar getuigen van deze overval of wellicht dat mensen in de dagen er voor iets bijzonders rondom de woning is opgevallen. Daarnaast zou het kunnen zijn dat de gestolen sierraden in de afgelopen twee weken ergens zijn aangeboden.

Heeft u informatie voor de politie? Neem dat contact op met de politie in Hoogeveen via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):