vrijdag, 7. september 2012 - 8:59

Groot onderhoud wegen in Goes

Goes

In de weken 37, 38 en 39 vindt op verschillende plaatsen in Goes asfaltonderhoud plaats.

Vanaf maandag 10 september tot en met 14 september aanstaande gaat het om de ’s Gravenpolderseweg tussen de rotonde Buys Ballotstraat richting het ziekenhuis, de Oude Rijksweg tussen de Slotstraat en de Vermetstraat in ’s Heer Arendskerke, de Boomdijk, de Veerweg bij restaurant Het Veerhuis en de Molendijk tussen de Oostkerkeweg tot en met de Sportweg in Wolphaartsdijk.

Voor het aanbrengen van een asfaltdeklaag is het afsluiten van de gehele weg noodzakelijk. Het verkeer wordt tijdens het onderhoud omgeleid. Om de hinder te beperken vinden de werkzaamheden zoveel mogelijk in de avond en nacht plaats.

In het onderhoudsprogramma van Goes is dit jaar een budget van ruim 1 miljoen euro bestemd voor asfaltonderhoud. In totaal wordt er in 2012 ruim 30.000 m2 aan asfaltdeklagen vervangen met daarbij het aanbrengen van de definitieve deklaag op de Nansenbaan ter grootte van circa 13.000 m2. De werkzaamheden zijn verdeeld over 4 bestekken en omvatten in hoofdzaak het verwijderen van de bestaande deklaag, reparatie aan de onderlagen van het asfalt, reparatie aan de goten en het aansluitend straatwerk en het aanbrengen van de nieuwe deklaag en belijning.

Planning weken 38 en 39
Van 17 tot en met 21 september 2012 wordt de Nansenbaan tussen de Columbusweg en de ’s Gravenpolderseweg voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. In de week daarna, van 24 tot en met 28 september zijn de Verbartelweg tussen Motel Goes en rotonde Nansenplein, de Van Hertumweg tussen het Poelplein en de spoorwegovergang, M.A. de Ruijterlaan, een gedeelte van de Bergweg en een gedeelte van de Valckeslotlaan aan de beurt voor asfaltonderhoud.

Eerder dit jaar hebben al een gedeelte van de Ringbaan Oost en West en de ’s Heer Elsdorpweg een nieuwe asfaltdeklaag gekregen.
Provincie:
Tag(s):