donderdag, 15. maart 2012 - 17:28

Man filmt heimelijk medebewoonster in de badkamer

Tilburg

De politie heeft woensdagavond 14 maart 2012 rond 22.30 uur in de wijk Hassselt een 42-jarige man aangehouden op de verdenking van stalking.

De man woont in een woning met kamerverhuur. Hij had in de gemeenschappelijke badkamer zijn telefoon met camera op een verborgen plaats geïnstalleerd om heimelijk een medebewoonster te filmen. De 22-jarige vrouw heeft aangifte gedaan. De politie heeft de telefoon, twee USB-sticks en de laptop van de verdachte in beslag genomen. De digitale recherche gaat onderzoeken of er beelden zijn opgeslagen.

Het slachtoffer verklaarde dat ze in door een medebewoner was aangesproken die haar vertelde dat hij had gezien dat de 42-jarige man een filmpje op zijn telefoon had waarop zij naakt te zien was. Gisteravond zag ze dat die man net uit de badkamer kwam toen zij er in wilde gaan. Ze ontdekte toen de telefoon die aanstond en met de cameralens naar voren gericht was. Ze heeft het mobieltje snel gepakt, is naar haar kamer gegaan en belde de politie.

De verdachte verklaarde dat zijn vrouw en hij in het huis overlast ondervinden van de 22-jarige vrouw. Om bewijs te verzamelen had hij zijn telefoon met camera onder de wasbak geïnstalleerd Hij ontkende daar andere bedoelingen mee te hebben gehad. Tegen een andere kamerbewoner had hij overigens gezegd dat het een 'grapje' was.
Provincie:
Tag(s):