vrijdag, 19. oktober 2012 - 11:05

Man heeft voor 20.000 euro aan boetes open staan

Hilversum

Donderdag 18 oktober werd op de Kleine Drift een 27-jarige automobilist uit Hilversum aangehouden die nog een bedrag van 20.000 euro aan openstaande boetes moest betalen. Hij had bovendien een pistool bij zich en was kennelijk onder invloed van drugs.

Surveillerende agenten zagen de bij de politie bekende man uit Hilversum rond 19.30 uur in een auto voorbij rijden en wilden hem arresteren. Ze lieten hem stoppen en wilden hem aanspreken. De Hilversummer gaf echter plotseling gas en reed op een agent in. De agent kon ternauwernood opzij springen om te voorkomen dat de man hem omver reed. De Hilversummer reed zichzelf iets verderop klem, stapte uit en rende weg. De agenten renden achter hem aan. Een voorbijganger hielp de agenten een handje door de man tegen te houden.

Omdat de agenten vermoedden dat de bestuurder verdovende middelen had gebruikt, moest hij meewerken aan een bloedproef. Hij weigerde dat echter. De politie maakt tegen de 27-jarige Hilversummer proces-verbaal op. Hij zit nog vast, omdat hij nog 20.000 euro aan boetes niet heeft betaald.
Provincie:
Tag(s):