dinsdag, 6. november 2012 - 22:02

Man meldt zich bij politie voor zaak dode vrouw Eindhoven

De politie heeft dinsdagmiddag rond 14.00 uur een 25-jarige man uit Veldhoven aangehouden op het politiebureau aan de Mathildelaan. 'De man meldde zich daar zelf', meldt de politie dinsdag.

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een vrouw aan de Bessenvlinderstraat. Haar lichaam werd daar dinsdagmorgen rond 2.45 uur in een woning aangetroffen.

De politie gaat er inmiddels van uit dat het slachtoffer de 31-jarige bewoonster is. De aangehouden man en het slachtoffer waren bekenden van elkaar.

Ook het 2-jarige kind van de vrouw was in de woning aanwezig. Dat bleef ongedeerd en is op een veilige plek onder gebracht. De politie gaat uit van een misdrijf en onderzoekt de zaak.

Agenten namen bij de woning poolshoogte nadat even daarvoor een melding binnen was gekomen dat daar mogelijk iets gebeurd zou zijn. Toen zij in de woning kwamen vonden ze het lichaam van de vrouw.

Hierop werd direct een onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder zij om het leven kwam. Uit eerste onderzoek bleek dat zij zeer waarschijnlijk het slachtoffer is van een misdrijf. De technische recherche startte een sporenonderzoek in het huis en in het flatgebouw werd een buurtonderzoek uitgevoerd.
Provincie:
Tag(s):