zondag, 15. juli 2012 - 14:43

Man mishandeld door groepje, politie zoekt getuigen

Haarlem

De politie is op zoek naar de verdachten van een mishandeling die heeft plaatsgevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.30 uur aan de Zuidpolderstraat.

Twee mannen van 29 en 30 jaar uit Rotterdam en Apeldoorn wandelden rond dat tijdstip met een vriendin terug naar huis na een avondje stappen, toen een onbekend gebleven man iets naar hen riep. Deze man kwam vervolgens op de Rotterdammer afgerend en begon hem te slaan en te schoppen. Hierna kwamen er nog drie mannen bij en met z’n vieren werden de Rotterdammer en Apeldoorner mishandeld.

Vervolgens is het viertal ervandoor gegaan. De twee slachtoffers zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie wil erg graag achter de identiteit van de vier verdachten komen en daarom worden er getuigen gezocht.

De slachtoffers hebben enkele momenten voor de mishandeling gesproken met een man die zijn hond aan het uitlaten was en mogelijk heeft deze meneer iets gezien. De politie komt daarom graag met hem in contact.

Van de vier verdachten is bekend dat het om mannen met een blanke huidskleur gaat, in de leeftijd van 20 tot en met 25 jaar. Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling of die meer informatie hebben over deze zaak, worden verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgegeven kan ook door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):