maandag, 11. juni 2012 - 9:34

Mannen aangehouden voor mishandeling

Een 35-jarige man uit Venray is zondagmorgen aangehouden in zijn woning op verdenking van mishandeling. De man zou zonder aanleiding een 19-jarige vrouw uit Overloon bij een horecagelegenheid in het Schoutenstraatje in haar gezicht hebben geslagen. Ook een man die bij haar in de buurt stond kreeg klappen.

De politie kreeg van getuigen te horen waar de verdachte woonde. Hij werd in zijn woning aangehouden. Op het moment dat de man in de politieauto werd gezet, gooide een 21-jarige bewoner van het pand een bierfles naar de politie. Hij werd eveneens aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Sittard
Een 22-jarige man uit Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Markt in Sittard nadat hij een 44-jarige man uit Venlo mishandeld had. Het slachtoffer, een beveiliger van een café, had de verdachte aangesproken op zijn horecaverbod en hem gevraagd het terras van de horecagelegenheid te verlaten. De verdachte werd hierop kwaad en beledigend en sloeg de beveiliger met een hard voorwerp op zijn hoofd. Toen de politiepatrouille ter plaatste arriveerde, vluchtte de verdachte. Op aanwijzingen van getuigen kon hij echter niet lang daarna worden aangehouden.
Provincie:
Tag(s):