zaterdag, 7. januari 2012 - 16:08

Meisje in Eindhoven gedumpt na ontvoering en verkrachting

Een 19-jarig meisje uit Turnhout is op nieuwjaarsdag ontvoerd en verkracht door vermoedelijk twee Nederlandse mannen. Het slachtoffer werd in Nederland vrijgelaten. Dit meldden diverse Belgische media zaterdag.

Het meisje dat alleen onderweg naar huis was na een avondje stappen met vrienden werd rond 05.00 uur in het centrum van Turnhout overmeesterd door twee onbekenden mannen.

Het slachtoffer werd achter in een bestelauto opgesloten, waarna ze werd geblinddoekt en haar mond met tape werd afgeplakt. Ook is ze door één van de daders gestoken.

Tijdens haar opsluiting in de bestelbus is het meisje meerdere malen verkracht door zowel de chauffeur als de passagier van de bestelbus. Zo'n twee uur later werd het slachtoffer letterlijk gedumpt en achtergelaten op een verlaten landweg ergens in de buurt van Eindhoven (45 kilometer van Turnhout.)

Het slachtoffer wist op eigen kracht bij mensen aan te bellen, die vervolgens de politie inschakelde waarna een zoekactie naar de daders begon. Van de daders ontbreekt nog steeds ieder spoor. Het meisje heeft de politie verteld dat het vermoedelijk gaat om een ‘bakkersautootje', maar daar is ze niet helemaal zeker van.

Het parket van Turnhout neemt de brute verkrachtingszaak zeer hoog op. Het parket heeft sterk het vermoeden dat de daders in Nederland moeten worden gezocht. De politie in Nederland én die van Turnhout voeren samen het onderzoek.

Over haar belagers is weinig bekend omdat ze vrij snel werd geblinddoekt. Over het voertuig is weinig bekend, dan dat het alleen om een bestelbus gaat, vermoedelijk een bakkerswagen.
Provincie:
Tag(s):