donderdag, 27. september 2012 - 18:23 Update: 08-07-2014 0:46

Van Geel maakt zich geen zorgen over Feyenoord-aankopen

(ELFVoetbal) Martin van Geel maakt zich vooralsnog geen zorgen over de nieuwe spelers van Feyenoord. De technisch directeur ziet dat de desbetreffende spelers nog niet het gewenste niveau halen, maar is geduldig.

"Toch maak ik me geen zorgen. Spelen bij Feyenoord kost tijd. Misschien dat de rest van Nederland ons dat niet gunt, maar wijzelf doen dat wel. Ik ben niet bang, omdat we alle spelers hebben geselecteerd op voetbaltechnische kwaliteiten, maar ook op karakter", zegt Van Geel tegenover VI.

"Ze willen allemaal graag voor Feyenoord spelen en doen er alles aan elke dag om beter te worden. Pellè en Verhoek hebben lang geen hele wedstrijd gespeeld, met Kostas Lamprou staat een nieuwe keeper in het team. Tel daar de blessures bij op en het is niet onlogisch dat we misschien wat minder ver zijn dan iedereen vooraf dacht", vertelde de beleidsmaker. Alleen hebben wij er zelf altijd rekening mee gehouden. Niet voor niets is de doelstelling voor dit jaar een plek bij de eerste vijf teams", besluit Van Geel.
Categorie:
Tag(s):