woensdag, 26. september 2012 - 8:27

Verdachte aangehouden op verdenking doodschieten Klazienavener

Emmen

Het rechercheteam dat bezig is met het onderzoek naar de dood van Andre Lubbers heeft dinsdagochtend een 23-jarige man uit Emmen aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer.

Zaterdagochtend 11 augustus werd het levenloze lichaam van Andre Lubbers aangetroffen in zijn bovenwoning aan de Van Echtenstraat in Klazienaveen. Direct is er een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart. Vanaf die dag werken 25 rechercheurs aan het onderzoek met als doel de dader of daders van dit misdrijf te vinden. Het slachtoffer bleek te zijn doodgeschoten.

Er is uitvoerig buurtonderzoek gedaan, er is een uitgebreid passantenonderzoek gehouden en in en rondom de woning van het slachtoffer is enkele dagen uitvoering gezocht naar sporen. Vele getuigen zijn door het team benaderd en gehoord daarnaast hebben ook veel getuigen zichzelf gemeld bij de politie.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau aan de Balkengracht in Assen waar hij is ingesloten in afwachting van het onderzoek. Het onderzoek gaat in volle vaart door.
Provincie:
Tag(s):