donderdag, 27. september 2012 - 15:32

Verkrachter krijgt gezicht

Rotterdam

De politie heeft een compositiefoto laten maken van de verdachte van een poging verkrachting op zaterdagochtend 23 juni aan het Vasteland in Rotterdam.

De foto zal vrijdag op stoepborden te zien zijn, op de mogelijke looproute van de verdachte in de omgeving van de Witte de Withstraat.

Maandag 25 juni kreeg de politie de melding van een eerdere poging verkrachting van een 25-jarige vrouw. Zij verklaarde dat ze na het uitgaan in een bar aan de Witte de Withstraat lopend naar huis zou zijn gegaan. Tijdens haar wandeling werd zij achtervolgd door een man. Ergens tussen 05.30 en 07.30 uur zag hij kans de vrouw de bosschages, thv de kerk aan het Vasteland, in te trekken. Daar probeerde de verdachte het slachtoffer te verkrachten.

Signalement
Het gaat om een blanke man met blond lang haar tot op zijn schouders en een blonde stoppelbaard. Hij heeft een hoekig gezicht, groene ogen, is ongeveer 1.75 lang en heeft een normaal postuur. Hij had skates bij zich. Hij zou tussen de 23 en 28 jaar oud zijn. Het slachtoffer kon de taal die hij sprak niet goed plaatsen.

Politie
Herkent u de man op de compositiefoto? Of heeft u andere tips? Alle informatie, hoe onbelangrijk die ook mag lijken, is welkom. Neemt u alstublieft contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):