donderdag, 23. augustus 2012 - 17:17

Vrouw meegenomen, politie zoekt getuigen

Nijmegen

In de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 02.45 uur, zagen getuigen dat een vrouw op de Oranjesingel werd meegenomen door een nog onbekende man. Ze belden de politie.

Agenten spraken met de vrouw, een 24-jarige uit Nijmegen, en de getuigen. De vrouw vertelde dat ze over de ventweg naast de Oranjesingel liep in de richting van het Keizer Karelplein. Plotseling werd ze van achter vastgepakt door een man. De man sleurde haar mee de Oranjesingel over naar de andere kant. Daar viel de vrouw op de grond. De man liet haar los en rende weg in de richting van de Wilhelminasingel. Getuigen zagen het gebeuren en belden de politie.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

ongeveer 25 tot 30 jaar oud,
ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang,
donker kort haar,
bruin/beige t-shirt.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van dit voorval of die op andere wijze informatie hebben voor het onderzoek, zich te melden bij de politie. Heeft u in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.45 uur iets opvallends gezien op de Oranjesingel? Of heeft u een man weg zien rennen in de richting van de Wilhelminasingel? Neemt u dan contact op met de politie Gelderland-Zuid via 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Nadat de man weg was gerend, reed er een witte vrachtwagen vanaf het Keizer Karelplein de Oranjesingel op. Mogelijk dat de bestuurder van deze vrachtwagen ook iets heeft gezien.
Provincie:
Tag(s):