zondag, 17. februari 2013 - 22:12

Karla Peijs neemt afscheid en reikt 2 Zeeuwse Commissarispenningen uit

Middelburg

Commissaris van de Koningin in Zeeland Karla Peijs heeft tijdens het symposium Onbegrensd Zeeland, dat op 8 februari 2013 ter gelegenheid van haar afscheid is georganiseerd, twee Zeeuwse Commissarispenningen voor bijzondere verdiensten uitgereikt.

Zij overhandigde de penningen aan de heer Bernard van de Voorde, medewerker mechanisatie bij de gemeente Middelburg, voor zijn grote inzet voor de groenvoorziening in Middelburg, en aan de heer Wim van Engelenburg, beheerder van centrum De Zaete in Yerseke, voor zijn enorme inzet voor centrum De Zaete en zijn inzet voor de jaarlijkse mosselfeesten in Yerseke.

"We zien allemaal hun werk, dat zo belangrijk is voor onze provincie, maar de mensen erachter kennen wij vaak niet. Daar breng ik vandaag verandering in", zei Karla Peijs tijdens haar toespraak.

De penningen zijn een teken van waardering voor de heer van de Voorde en de heer van Engelenburg die dagelijks een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en gastvrijheid van Zeeland.

"Jullie strekken iedereen tot voorbeeld die zich met woord en daad voor onze provincie wil inspannen. En dat zijn er gelukkig vele.", aldus Karla Peijs.

'Dit was tevens de laatste keer dat Karla Peijs erepenningen uitreikt als Commissaris van de Koningin in Zeeland', aldus de provincie.
Provincie:
Tag(s):