woensdag, 14. oktober 2015 - 19:01

Afrojack onthult eigen wassenbeeld in Madame Tussauds

Afrojack onthult eigen wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam
Foto: Madame Tussauds
Amsterdam

Een van ‘s werelds grootste DJ’s tekent zijn permanente residentie in Madame Tussauds! Afrojack zal vanaf vandaag aan de wassenbeelden collectie worden toegevoegd. Afrojack brak in 2008 door met zijn eerste hit ‘Drop Down’, een samenwerking met The Partysquad.

Samen met Eva Simons maakt hij in 2010 ook in de Britse top 40 zijn entree met het nummer ‘Take over Control’. In 2011 won Afrojack samen met David Guetta een Grammy Award met een remix van Madonna’s nummer ‘Revolver’. In 2012 won Afrojack een EBBA-award en een Zilveren Harp. Vele hits volgde daarna nog, waaronder ‘Give me Everything’, ‘Ten Feet Tall’ en ‘SummerThing!’. Momenteel is hij genomineerd voor twee MTA European Music Awards. 

In area

Het wassenbeeld zal in de nieuwe DJ Experience area komen te staan. Bezoekers kunnen net als Afrojack het podium betreden en ervaren hoe het voelt om in een DJ-Booth te staan. Met een speciale 3D bril kun je een kijkje nemen in de wereld van het exclusieve backstage leven en ervaren hoe het voelt om voor duizenden fans te spelen. Ervaar uit eerste hand hoe Afrojack afgelopen jaar The Flying Dutch op zijn kop heeft gezet! Met deze beleving kom je in Madame Tussauds letterlijk ‘as close as you can get’ bij Afrojack.