zondag, 18. januari 2015 - 19:08 Update: 18-01-2015 19:11

Excelsior boekt ruime overwinning op bezoek bij Heracles

(ELF-Voetbal/BlikopNieuws) Excelsior is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen. De Rotterdammers waren zondag in het uitduel met Heracles Almelo met 3-0 te sterk.

Excelsior kwam in de 14e minuut al op voorsprong. Op aangeven van oud-Heraclied Daryl van Mieghem wist Tom van Weert de 0-1 te maken. De oud-speler van Heracles bleek een plaag voor de thuisploeg, want de buitenspeler maakte het de verdediging behoorlijk lastig.

Pas in de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebouwd. Net op het moment dat Van Mieghem klaar stond om gewisseld te worden, zorgde juist hij voor de 0-2. Na een dieptepass van Ninos Gouriye wipte Van Mieghem de bal over doelman Telgenkamp.

In de 84e minuut werd Carlo de Reuver ingebracht voor Gouriye en wederom maakte De Reuver zijn status van supersub waar. Opnieuw wist hij met zijn eerste balcontact meteen te scoren. Daarmee bracht hij de 0-3 op het scorebord, wat ook meteen de eindstand betekende.