maandag, 2. februari 2015 - 17:02 Update: 02-02-2015 17:17

Flying Dutch open air festival met 10 DJ's

Flying Dutch open air festival met 10 DJ's
Foto: The Flying Dutch
Amsterdam

Op 30 mei vindt de eerste editie van ‘The Flying Dutch’, een open air dance festival, in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam plaats.

Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw. ’s Werelds beste DJ’s van Nederlandse bodem komen op 30 mei samen.

'The Flying Dutch’ vindt op 3 verschillende locaties tegelijkertijd plaats: in het Olympisch Stadion in Amsterdam, in Ahoy Buiten in Rotterdam en op Strijp-S in Eindhoven. Alle 10 DJ’s worden tussen 12.00 uur 's middags en 23.00 uur 's avonds met helikopters van stad naar stad gevlogen om steeds weer voor nieuw publiek op te treden. The Flying Dutch op 30 mei biedt ruimte aan 100.000 bezoekers verdeeld over de drie locaties.

Het is voor het eerst dat al deze Nederlandse talenten op één dag samenkomen en tegelijkertijd optreden op één festival op drie locaties. Met elf uur lang optredens van DJ’s, die allemaal een één-uur durende set draaien per locatie, is The Flying Dutch een feest van, voor en met onze muzikale helden en een dankbetuiging aan de loyaliteit van alle fans. 

Tussen 22.00 en 23.00 uur sluit Armin van Buuren de dag af in het Olympisch Stadion in Amsterdam, op het Strijp-S terrein in Eindhoven is dat Hardwell en op het buitenterrein van Ahoy in Rotterdam is Afrojack de afsluitende act.

The Flying Dutch is een initiatief van John Ewbank en ALDA Events, twee grote merken in de muziek, die hun krachten bundelen onder de naam House of Orange. Met The Flying Dutch bouwen zij een platform dat kansen en inspiratie biedt aan nieuwe en gevestigde namen en publiek. 

Provincie:
Tag(s):