maandag, 1. april 2024 - 9:43 Update: 01-04-2024 9:44

Ichiban Award 2024 voor beste Toyota-dealer van Nederland gewonnen door Van Ekris uit Mijdrecht

Toyota
Foto: Toyota
Mijdrecht

Toyota-dealer Van Ekris uit Mijdrecht heeft de Ichiban Best Retailer in Town Award 2024 gewonnen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste Toyota-dealer van Nederland. Dit betekent dat Van Ekris Mijdrecht een rolmodel vervult in het overtreffen van klantverwachtingen, het bieden van gedenkwaardige klantervaringen en het snel aanpassen van de bedrijfsvoering aan de marktomstandigheden.

Toyota-dealer Jacob Schaap uit Lelystad wist het hoge niveau van afgelopen jaar vast te houden en behaalde – net als vorig jaar – opnieuw de tweede positie.

Streven naar continue verbetering

Om de felbegeerde Ichiban Award te bemachtigen moet je veel in huis hebben. Naast het bieden van een fantastische klantenervaring zijn ook maatschappelijke betrokkenheid en goed werkgeverschap belangrijke elementen. “We zijn ontzettend trots op deze onderscheiding en zien het als een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team”, vertelt Stefan van de Bilt – vestigingscoördinator bij Van Ekris Mijdrecht. “Het winnen van de Ichiban Award bevestigt ons streven naar continue verbetering en het leveren van een buitengewone ervaring aan al onze klanten. Onze mensen zijn daarvan de basis, wij werken met respect en plezier met elkaar en durven open te staan voor ontwikkeling, van onszelf en van ons team. De erkenning van het winnen van de Award bevestigt dat we op de goede weg zijn!” 
 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):