vrijdag, 5. februari 2016 - 8:19 Update: 05-02-2016 18:37

Gesprekken doorstart V&D in eindfase. Coolcat mogelijk nieuwe eigenaar.

'Doorstart V&D begint vorm te krijgen'
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De doorstart van V&D begint gestalte te krijgen. De curatoren zijn druk bezig vorm te geven aan de doorstart zodat het merk V&D blijft bestaan.

Volgens De Telegraaf zal een deel van de 62 winkels openblijven. Het is nog niet duidelijk hoeveel filialen er open zullen blijven en wat hierdoor de gevolgen zijn voor de 5000 medewerkers van het concern.

Een woordvoerder van de curatoren laat aan de krant weten in eerste instantie vandaag nog niet met mededelingen te komen. ‘Maar we zullen op korte termijn met een mededeling komen. Dat kan nog twee, drie of vier dagen duren, maar dan zal er een klap op het dossier worden gegeven.’

'Coolcat'

RTLZ meldde vrijdag dat eigenaar Roland Kahn van Coolcat de mogelijke nieuwe eigenaar gaat worden van de 62 V&D winkels maar tegenover Quote zou Kahn eerder vandaag persoonlijk hebben laten weten dat dit om 'een broodje aap verhaal' zou gaan. Toch heeft Quote van insiders te horen gekregen dat Kahn wel degelijk bezig is om het concern over te nemen. Kahn is naast Coolcat ook eigenaar van de M&S Mode, America Today en het lingeriemerk Sapph.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):