dinsdag, 3. oktober 2017 - 15:24

Vrouwen onwel in uitgaansgebied Haarlem-Centrum

Vrouwen onwel in uitgaansgebied Haarlem-Centrum
Foto: PX
Haarlem

Twee jonge vrouwen zijn afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen met ernstige gezondheidsproblemen. Hulpverleningsdiensten kregen in de nacht van zaterdag op zondag melding van twee vrouwen in de leeftijd van 20 en 23 jaar, afkomstig uit IJmuiden en Haarlem. De vrouwen waren onwel geworden en vertoonden agressief en onberekenbaar gedrag.

Beiden bleken zulke ernstige gedragsverschijnselen te vertonen, dat zij door meerdere politiemensen cq. hulpverleners in bedwang moesten worden gehouden, zodat zij de benodigde hulp konden krijgen.

De vrouwen werden met spoed opgenomen in het ziekenhuis en mochten zondagochtend na behandeling weer naar huis toe. Of het om drugs of een ander middel gaat, is op dit moment nog niet helder: dat wordt nader onderzocht.

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van deze incidenten. De vrouwen zijn gehoord en zij hebben beiden inmiddels aangifte gedaan.

De recherche verricht nader onderzoek.

Waarschuwing

De politie en de hulpverleningsdiensten waarschuwen uitgaanspubliek alert te zijn. Ga altijd zelf je drankje halen aan de bar en hou je drankje in de gaten. Als je uitgaat met vrienden, maak dan de afspraak om elkaar niet uit het oog te verliezen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: